‘N Persoonlike Update op soek na die Onpersoonlike

Hond digter Stuur Ende …….

Mag julle neuse altyd koud en nat wees.

Somer het ons vanjaar verbygesteek. Ten spyte van Sosiale dae met ‘n koeler Sondag is daar meestal reën en ‘n grys wolk dekking. Dit is die tweede dag van die rehabilitasie en ek sorteer my dinge. Ek het geweet waar alles is voor ek weg, maar nou is dit al ‘n mengelmoes, sommige van hulle in die vullis sakke en sommige van hulle in plekke wat ek nog moet ontdek. Dit is ‘n skrikwekkende taak om dit alles te sit in bokse en maak dit geskik vir die stuur iewers. Soos dit nou is, die helfte van dit sal nie iewers heen gaan, want dit is nie te groot om te pak, te duur om te skip vis a vis die waarde van die item, of dit val in ‘n kategorie wat bestaan ​​uit verskillende kategorieë te veel om te katalogus.

Ek het ‘n kamer in ‘n pensioen sowat 7 K weg, met die verstandhouding dat ek internet sal hê, maar … ten spyte van die totstandkoming van die router af in my kamer en met iemand ry in wat as gestuit as ek aan die einde, is daar geen internet. Sien … daar is ‘n kode wat jy hoef te sit in die dialoog die bediener om jou te erken en gee jou ‘n gemagtigde slaag nie, maar die dialoog te kry sal nie opkom nie, en dit dan sê “verbind”, maar daar is geen verband. As dit so gebeur Ek het ‘n Telecom kierie wat maak wat ek hier doen, hierdie minuut, moontlik nie, maar dit is duur en kom met ‘n baie beperkte bandwydte, maar … as ek mank reeds uit die nadraai van my ongeluk, blyk dit net gepas dat ek moet slap op ander maniere as goed (glimlag).

Gedurende die tyd was ek in Rehab Ek geskuur die netto vir woonstelle in 3 verskillende plekke waar daar is, in werklikheid, baie woonstelle en ek het na die verskillende agente wat hierdie Verblyf te hanteer en met ‘n enkele uitsondering, niemand het terug na my . Die een uitsondering is ook nou verdwyn deur ‘n paar bolthole in die kuberruimte. Ek neem al hierdie beteken dat ek nie bedoel om langer hier te bly omdat dit tart beide logika en rede dat ek sou ontmoet met sulke probleme in die raad.

Nou blyk dit dat daar plekke beskikbaar is, maar hulle is almal reg in die omgewing van waar ek oorspronklik begin toe ek begin hierdie ramp en die ironie hier is dat plek is die minste geneig om plek om so baie vakatures en nie net te hê dit nie, maar … dit is die duurder plekke en die huidige opsies wat daar is nie. Dit maak geen sin hoegenaamd soort. Welkom by my lewe van die oomblik, hier in die onvoorspelbare en wisselvallige atmosfeer van hierdie zeitpunkte.

Ek het gedink ek sou uiteindelik hierdie taal af en wen myself permanente verblyf op dieselfde tyd. Ek het gevind dat skole in al die plekke wat ek oorweeg gaan maar geen huurgeld verskyn so … Ek het die weke sit nabygeleë mense babbelende na mekaar en skaars ‘n woord verstaan. Na al hierdie tyd; begrip so min. Ek sien waar ek kan leer om dit te praat. Ek wil net nie verstaan ​​nie die antwoorde (glimlag). Dit het my met die indruk dat, moontlik, ek moet ‘n paar nuwe omgewing waar mense kan nie verstaan ​​wat ek sê en waar ek kan nie verband hou met wat hulle vir my vertel, maar waar … die woorde, ten minste, sou soek ‘n relatiewe betekenis in ‘n relatiewe wêreld, nou geleë op die rand van wydverspreide chaos.

Soos ek gisteraand my situasie bedoel, ek kyk na die nuus en dit was onheilspellend om die minste te sê. Dit was ‘n slegte vir ‘n rukkie, maar dit is gemoduleerde in ‘n hoër frekwensie van toon. Dit is ‘n bietjie meer skerp en op die aanloopbaan te snerpend. Deur my gedagtes gekom het om die gedreun navraag; “Waar gaan jy sport (nie bel my sport)? Waar gaan jy?

In die middel van hierdie voortsetting van onsekerheid, ‘n paar dae voor my vertrek uit die Rehab, ek het ‘n aanbod van verblyf in ‘n aantreklike deel van die moederland. Dit is omring deur die nasionale woude en eintlik in die bos. Dit is bekostigbaar en nie ver van die ou verenigings van die afgelope jaar. Dit is nie die warmste van wat beskikbaar is in die land, maar dit is nie die koudste nie. Ek het baie opsies te kom op my oor die tyd as ek gedraai in my kantoor stoel, ‘n sirkel in expatriot limbo. Hierdie een het gekom in die middel van ‘n deurlopende innerlike dialoog, “Hmmm, waar ek gaan? Waar gaan ek doen? “Ek het gedink dit kan ‘n boodskap dan weer wees, maar … … Ek het nie alles wat goed by die lees van die werklike implikasies van die keuses wat voor my gekom het in die afgelope tyd.

Daar is ‘n verpletterende gewig van depressie sirkel oor my kop, as ek probeer om my verskillende stukkies in orde te kry. Dit is amper soos iets gepomp uit ‘n pyp deur ‘n dak teël. Dit maak my bewegings drukkend. Die eenvoudige daad van die besluit wat om te hou en wat om te neem of stuur, laat my voel soos Hobson en sy opsies vir die keuse wat, natuurlik, was nie ‘n opsie vir die keuse nie. Dit lyk net soos daar is maar net uniek aan hierdie omstandighede, selfs die onvermydelike opsie nog bedek is.

Ek is nie vandag skryf van hierdie om die leser te onderdruk. My veral ellende nie liefhet maatskappy. Ek is net die volgende saam met my volle bekendmaking ding. Dit is ‘n soort van persoonlike noodsaaklik vir my; nie glans oor toestande of verf dinge anders as wat hulle in die hoop dat hulle sal wees.

Soos dit nou is, kan ek pak wat dit moontlik is om af te stuur en dit aan dat plek waar dit kan my bedoeling om te kom en dan net loop die kursus tussen onvoltooide realiteite hier is; plekke wat ek kan nog moet wees voordat ek kan gaan, gebaseer op beloftes aan beskikbare up wees tot ‘n sekere datum. Dit gaan oor die moontlikheid dat ek dalk nodig wees om iets te teken. Dit sou verantwoordelik wees vir die uitoefening van tydelike verblyf en die werklik vreemd verskynsel van dit om my terug in die area wat ek aanvanklik gelaat.

Ek dink deel van die depressie is te danke aan die sien van die hoeveelheid werk wat ek sit in hierdie plek en die verwondering na die betekenis van wat heeltemal ontglip my. Dan is daar diegene belaglik dinge soos ek neem hierdie leë CD’s en paar pakke papier toe hulle soveel sal kos om te stuur as vervang? Is al hierdie memorabilia (waarskynlik nie soveel as die meeste mense het) die moeite werd om te onthou, of selfs nodig om die proses? Is al hierdie geraamde foto’s van gode en onderwysers nodig? Moslems en ander andersins sou sê en jy kan altyd meer foto’s. So … in die proses van die sortering, die gelaaide magnetisme van elke item sing sy liedjie vir my, met verskillende vlakke van invloed.

MAAR … hangend oor al hierdie dinge, soos wat spook van “Die Frighteners” is die stormagtige bedreiging van ‘n wêreld in ‘n groot transformasie. Sal dit meer of minder dieselfde wêreld in ‘n maand? Sekerlik sal dit nie teen hierdie tyd volgende jaar. Maar … jy kan kak en blind probeer om die tweede raai dit veroorsaak dat jy sal dit nie regkry nie. Ten minste het ek het nie so ver. Dit is op die heel minste, verwarrende tot op die punt van waansin.

So … Ek sal hier klaarmaak en ek sal terug te sorteer my dinge en dan, dink ek, ek sal terug wees hier te plaas en lees jou antwoorde later in die dag, tensy die elf stappe in

Ons het al gehoor so baie variasies oor wat dit is ons provinsie uit te voer en wat ons moet doen, of moet verlaat in wyser hande. Ons het gehoor oor die feit dat heeltemal afhanklik. Ek vermoed onder sekere omstandighede wat net sal laat jy bevrore in die ruimte. Soms moet jy voortgaan in geloof en sekerheid dat selfs al is daar geen positiewe resultaat daar sal beslis ‘n blywende les (grin-ouch).

Die meer en meer dat ek daaroor dink as ek vandag skryf, is dit meer en meer kom in my kop wat die rede is daar soveel onsekerheid en onverklaarbare blokkasie is, want wat veronderstel is om te gebeur nie net nie gebeur het nie en soms jy het geen ander keuse as om water in ‘n onstuimige see te trap. Dit is veronderstel om te wees wat op ‘n sekere punt, die uiteensetting van die land sal verskyn tussen een dobberende golf en ‘n ander.

Die lewe is ‘n reeks van toetse en die meer ernstige die toetse, hoe meer tyd en veranderlikes kan kom in die spel. Soms, met ‘n spesifieke toets kan jy letterlik gaan geen verdere totdat jy die toets geslaag het. Dit rondes net die hoek weer en weer totdat jy doen. Moontlik om die goeie nuus met dit is dat jy nie kan misluk nie. Mislukking is nie toegelaat nie. Jy moet net om dit reg te vang en uiteindelik wat jy doen, of so word vermoed.

Ek het nog nooit in ‘n situasie baie soos hierdie een voor. In die verlede, die lyne is redelik duidelik sny of ek net die besluit geneem het en dit was dit. Daar is iets anders aan die werk hier en ek weet nie wat dit is. Wat dit ook al is dit meedoënlose en onbuigsaam en aangekoopte in al wat (net die wat ‘is) is die toestand van die wêreld en dit is elke oomblik oproer op oproer en waansin op waansin. Jy pretty much het om te lag. Dit is minder geneig om jou visie te belemmer as die alternatiewe en dit laat jou met die potensiële voordeel van ‘n ligter aanslag; “Sorteer dit uit hier, Baas.”

End Transmission …….